Salat Aleman Holandes

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Inicio
Instalaciones
Programas
Tarifas
Menus
Camping
Logo

El centre de Formació “Escola Marina Miramar”, situada entre tarongers en la localitat de Miramar, a 72 Km al sud de València, a 5 Km de Gandia, a la comarca de La Safor i a tan sols 500 m de la platja, posa a la seva disposició, 30 allotjaments per a 4 i 6 persones en mòbil–homes, habitacions, mòduls amb bany i cuina incorporada, piscina amb espai enjardinat, pistes esportives amb mini-bàsquet, futbol sala, bar-restaurant, saló amb pantalla de cinema, discoteca, karaoke, etc…

L' Escola Marina Miramar és pionera a la Comunitat Valenciana com centre medi-ambiental marí per abarcar els quatre ecosistemes: El Mar, les Dunes, el Mar Mediterrani i la Marjal.
Perteneix, junt al Camping Coelius, al "Complexe Coelius", estant ubicats en el terme municipal de Miramar (València), a tan sols 500 m de la platja.
Aquest centre va ser fundat en 1993 amb la inquietut de facilitar la tasca educacional dels professors sobre l'ampli món marí. El Centre Europeu de Empreses Innovadores (CEEI) ens va concedir el reconeixement com a ”Projecte Innovador de la Comunitat Europea”.
I més recentment, el nostre establiment, al llarg de varis anys consecutius ha obtés el distintiu de CENTRE BANDERA BLAVA, la qual cosa, ens permiteix seguir amb la nostra tasca.

Els programes estan el•laborats de forma pedagògica i divertida, amb temes teòrics i pràctics, dirigits a xiquets i joves de 3 a 16 anys, dividits en grups de 15 alumnes per monitor.

A través dels quaderns de treballs, realitzem les diferents activitats, que poden ser tant en castellà com en valencià.

Aquests quaderns estan el•laborats segons la demanda dels professors i la edat acadèmica dels alumnes, els que pretenem que preguen conciència de la tolerància, el respecte, el coneixement i la cooperació en l'entorn natural que els envolta.

 

En l'apartat esportiu, a més a més de les activitats que es realitzen en les nostres instal•lacions de piscina i poliesportiu, oferim una amplia gama d’activitats nàutiques: vela, rem, windsurf…així com excursions en vaixell.

Per a desenvolupar les diferents activitats es disposa d'unes magnífiques i completes instal•lacions, sala tècnica multimèdia, laboratori, saló multi-ús , piscina, pistes esportives, pavellons amb dutxa, habitacions amb WC i bany, etc …

 

Els Educadors Ambientals de l' Escola Marina Miramar són seleccionats per la seua formació acadèmica, experiència i vocació.


Aquest equip està composat per biòlegs en educació ambiental i marina, monitors de temps lliure i mediambientals, així com Enginyers Tècnics Superiors forestals amb coneixements i experiència en docència, titulats per la Universitat Politècnica (Gandia).

Visitant la secció d'Instal•lacions podrà fer un recorregut per les nostres instal•lacions i en la secció Programes i Tallers podrà veure els temaris i els cursos que s'imparteixen.

© Complejo Coelius - Tel: 96 281 95 74 - Fax: 96 281 87 33 - Av. del Mar s/n - Miramar (Valencia) - España